[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سمسون
کمپوت سیب بدون شکر یکی از کمپوت های سالم و خوشمزه است که شما می توانید آن را تهیه کنید. این چنین از این کمپوت برای تزیین دسر و بستنی نیز منفعت گیری می بشود. از این کمپوت برای زمان هایی که بدن شما ضعیف شده و بیمار است نیز می توانید منفعت گیری کنید. این چنین در تهیه این کمپوت از شکر منفعت گیری نمی بشود و برخلاف دیگر کمپوت ها زیاد سالم تر است و مواد نگه دارنده ندارد. این کمپوت می تواند برای افرادی که به خوردن میوه های خام حساسیت دارند نیز سودمند و بین وعده خوبی باشد. امروز در آشمزی نحوه تهیه کمپوت سیب بدون شکر را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه کمپوت سیب بدون شکر
| سیب | به مقدار دلخواه |
| عسل | ۱/۲ لیوان |
| هل و چوب دارچین | مقداری |
| گلاب یا وانیل | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه کمپوت سیب بدون شکر
مرحله اول: جوش آمدن آب
در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سیب ها را با آب شسته و با چاقو پوست سیب ها را جدا کنید. شکر را به آب جوش اضافه کنید و بزارید چند قل بخورد و شکر در آب حل بشود سپس چوب دارچین و هل را به آن اضافه کنید.
مرحله دوم: پخت کمپوت سیب
سیب های پوست کنده را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا سیب ها بپزد و نرم بشود. سپس از چند دقیقه تست کنید ببینید سیب ها پخته شده است یا خیر و اگر پخته شده می بود سیب ها را از شهد جدا کرده و در یک ظرف بریزید.
مرحله سوم: تهیه کمپوت
شهد را مجدد روی گاز قرار دهید تا بجوشد و به اندازه ۲ لیوان از شهد آن باقی بماند سپس گاز را خاموش کرده و شهد را روی سیب ها بریزید و چند ساعت کمپوت را در یخچال قرار داده سپس سرو و نوش جان کنید.

فوت و فن های نحوه تهیه کمپوت سیب بدون شکر
- شما می توانید دارچین یا هل را حذف کنید و فقط از یکی از آن ها منفعت گیری کنید یا از طعم دهنده های فرد دیگر منفعت گیری کنید.
- این کمپوت را می توانید در ظرف در بسته به زمان یک هفته در یخچال یا جای خنک نگه داری کنید.
- شما می توانید سیب ها را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید یا همان طور درسته کمپوت کنید که دل به خواهی است.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
منبع
