[ad_1]
سوپ گوشت برای سرماخوردگی یکی از گزینه های مناسب برای وقتی است که بدن شما نیاز به تحکیم دارد. در این سوپ هم از گوشت که برای بدن نیاز است منفعت گیری شده و هم از سبزیجات که سیستم ایمنی بدن شما را قوی می کند. در تهیه این سوپ از جو دو سر پرک که زیاد سودمند نیز منفعت گیری شده است. طعم این سوپ به علت منفعت گیری از گوشت در آن زیاد لذیذ است. از این سوپ به گفتن پیش غذا در مراسم و مهمانی های خود نیز می توانید منفعت گیری کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه سوپ گوشت برای سرماخوردگی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم برای نحوه تهیه سوپ گوشت برای سرماخوردگی
| گوشت | به مقدار دلخواه |
| رب گوجه فرنگی | ۲ ق غذا خوری |
| پیاز | ۲ عدد |
| جو دو سر پرک | ۱ پیمانه |
| هویج | ۲ عدد |
| سیب زمینی | ۱ عدد |
| ورمیشل | ۲ تکه |
| نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار ملزوم |
نحوه تهیه سوپ گوشت برای سرماخوردگی
مرحله اول: پخت گوشت برای سوپ
در ابتدا پیاز را پوست کنید و خرد کنید سپس در قابلمه بریزید و با حرارت ملایم مقداری تفت دهید تا آب پیاز گرفته بشود. در ادامه گوشت را به پیاز اضافه کنید و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید در ادامه مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و بزارید به زمان یک ساعت بپزد.
مرحله دوم: اضافه کردن هویج و سیب زمینی
هنگامی مقداری گوشت پخت جو دو سر پرک را با آب بشورید و به قابلمه اضافه کنید. در ادامه هویج و سیب زمینی را خرد کنید و به قابلمه و سوپ اضافه کنید و بزارید برای مدتی مجدد مواد سوپ بپزد.
مرحله سوم: اضافه کردن ورمیشل
سپس از این که مواد خوب پخت رب گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ رنگ بگیرد سپس ورمیشل ها را مقداری خرد کنید و به مواد اضافه کنید و سپس از چند دقیقه گاز را خاموش کنید سوپ شما آماده است و می توانید آن را در ظرف سرو بریزید و میل کنید.

فوت و فن های نحوه تهیه سوپ گوشت برای سرماخوردگی
- شما می توانید ورمیشل یا جو را نیز حذف کنید اما برای لعاب دار شدن سوپ خوب است از آن ها منفعت گیری کنید.
- این سوپ را می توان با قلم نیز تهیه کرد و دیگر از گوشت منفعت گیری نکرد.
- از سبزیجات گوناگون همانند کرفس و کلم نیز می توانید برای پخت این سوپ منفعت گیری کنید.
[ad_2]
منبع
