[ad_1]
نوشته و ویرایش شده توسط مجله ی سمسون
ترشی بنه، یکی از ترشیهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم ترش و ادویهای خود، زینتقسمت سفرههای شما است. این ترشی با منفعت گیری از بنه (پسته کوهی) و ترکیب سرکه و ادویهجات تهیه میبشود و با روشی ساده، میتوانید آن را در خانه آماده کنید. در این دستور، مرحله های به طور خلاصه در سه قدم اراعه شده تا به راحتی بتوانید این ترشی لذیذ را تهیه کنید. امروز در آشمزی نحوه تهیه ترشی بنه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد ملزوم
| بنه تازه | (به مقدار دلخواه) |
| سرکه | (به مقدار دلخواه) |
| ادویهجات | (به دلخواه: زیره سیاه، زیره سبز، سیاهدانه، رازیانه) |
| نمک | (به مقدار ملزوم) |
نحوه تهیه ترشی بنه
مرحله اول: آماده سازی بنه
بنهها را از خوشه جدا کنید و بهخوبی بشویید. سپس آنها را روی دستمال آشپزخانه پهن کنید و یک شب تا صبح بگذارید تا کاملاً خشک شوند.
مرحله دوم: پر کردن بطری و افزودن ادویه
بنههای خشکشده را در بطری شیشهای تمیز بریزید. ادویههای دلخواه (زیره سیاه، زیره سبز، سیاهدانه، رازیانه) و نمک را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن سرکه و بستن بطری
سرکه را تا پوشاندن بنهها در بطری بریزید و چند ساعت درب را باز بگذارید تا سرکه جذب بشود. مجدداً سرکه اضافه کنید، نایلون فریزر روی دهانه بطری قرار دهید و درب را محکم ببندید. بطری را به زمان یک ماه در جای خنک و تاریک نگه دارید. نوش جان

فوت و فن ترشی بنه
- برای طعم بهتر، از سرکه سیب یا سرکه انگور باکیفیت منفعت گیری کنید.
- مطمعن حاصل کنید که بنهها کاملا خشک باشند تا از کپک زدن ترشی جلوگیری بشود.
- می توانید مقدار مقداری فلفل قرمز خشک به ادوی هها اضافه کنید تا ترشی تند تر بشود.
دسته بندی مطالب
[ad_2]
